2011 and beyond: Indian Motorcycle Brno
INDIAN MOTORCYCLE RETURNS, STRONGER THAN EVER

INDIAN MOTORCYCLE SE VRACÍ JEŠTĚ SILNĚJŠÍ

2011 - SOUČASNOST

Druhá dekáda nového tisíciletí byla pro Indian Motorcycle plná vzrušujících událostí a vývojového růstu. Revitalizace značky začala v roce 2011 akvizicí firmou Polaris Industries, a Indian Motorcycle se tímto okamžikem vrátila na cestu, kam ji nasměřovali v první polovině dvacátého století její zakladatelé a průkopníci. Současná Indian Motorcycle Company je firmou moderních technologických inovací, prospěšných partnerských vztahů a rozrůstající se modelové řady autentických ikonických motocyklů.

V roce 2015 pokračovala společnost Indian Motorcycle v obnově dědictví společnosti jako pevného podporovatele armády a zahájila víceleté partnerství s Veteran’s Charity Ride (VCR) pro Sturgis. VCR je nezisková organizace, která se věnuje poskytování léčebné péče zraněným veteránům, včetně těch s amputovanými končetinami, kteří sloužili ve válce.

Jared Mees at the FTR Rally Winners Podium

Jared Mees

Po návratu závodního týmu Indian Motorcycle Wrecking Crew společně s týmovými kolegy Briarem a Bronsonem Baumanem se Jared "Jammer" Mees stal skutečným králem flat tracku. Mladý závodník je pětinásobným šampionem série Flat Track Grand National a má na kontě dvě po sobě jdoucí mistrovské sezony 2017 a 2018.

Vicki Golden portrait

Vicky Golden

Od chvíle, kdy vstoupila na motokrosovou scénu, Vicky Golden změnila v očích veřejnosti vnímání ženského motokrosu. Rodačka ze San Diega v Californii začala jezdit a závodit na motocyklech v útlém věku. Byla členkou prvního ženského motokrosového týmu Metal Mulisha a třikrát po sobě získala zlatou medaili v ženském závodě Moto X Racing na X Games. V roce 2014 byla nominována na ocenění Best Female Action Sports Athlete ESPY. Naposledy Vicky přidala ke svým úspěchům světový rekord v projíždění hořícími stěnami.

Travis Pastrana
Travis Pastrana
Stacked Car Jump

Travis Pastrana

V roce 2018 slavný kaskadér Travis Pastrana zopakoval tři nejslavnější kaskadérské skoky Evela Knievela během pouhých tří hodin. Na Travisovy ohromující skoky se podívejte níže:

PŘELOMOVÉ MODELY

Prvotřídní jízdní vlastnosti, postavené na tradici historických motocyklů Indian

Old sketch of the first-ever V-twin factory race bike

Chief

2013

Indian Motorcycle představuje první model od akvizice společností Polaris Industries: moderní a výkonný Chief, inspirovaný úspěchem svého jmenovce před téměř sto lety.

Photo of the first Indian Scout built in 1920

Indian Scout

2014

První zbrusu nový Scout po více než 70 letech dále rozšiřuje pětičlennou modelovou řadu.

First Chief Motorcycle

FTR 1200

2017

Po triumfálním návratu na flat trackové okruhy se speciálem FTR 750 Indian Motorcycle představuje civilní model FTR 1200. Zrozen na trati, upraven na silnici.

Indian Ace motorcycle

Indian Challenger

2019

Indian Motorcycle posouvá americké V-twiny dál se zcela novým modelem Challenger 2020, poháněným novým motorem PowerPlus

Historická období

Indian Motorcycle Brno - 664 41 - Brno - Popůvky - Česká republika